Dragos Popa

appreciations • Ilie Micolov – interpret vocal, compozitor

  Este plin de energie, are idei foarte multe si bune, benefice pentru intreaga societate. Puiu tatii… eu ma retrag usurel ca piratii, insa tu ramai. Nimeni nu iti va intinde vreodata covorul rosu, dar odata ce vei pasi pe el, cu siguranta nu ti-l va mai trage nimeni de sub picioare. In femei sa nu te increzi si pe barbati sa nu ii iei in brate niciodata.


  (29 decembrie 2011, ora 14 si 13 minute, Romania)

 • Felicia Filip – soprana


  Este un baiat minunat cu multe perspective. Eu si Cristian simtim pentru Dragos, mare afectiune si pretuire.


  (12 aprilie 2011, ora 17 si 10 minute, Romania)

  Horia Moculescu – pianist, interpret vocal, compozitor


  Ceea ce incearca Dragos sa faca este exceptional. In ziua de astazi societatea, cat si Ministerul Culturii nu mai promoveaza deloc adevaratele valori ale tarii noastre.


  (26 aprilie 2012, ora 20 si 24 de minute, Romania)

  Analia Selis – cantareata


  Este impresionant sa cunosti pe cineva atat de tanar care incearca sa ajute la promovarea muzicii, a artei.


  (08 februarie 2012, ora 21 si 18 minute, Romania)

  Darryl Taylor – contratenor


  Sunt incatat si mandru sa il cunosc si sa fiu la curent cu activitatile si eforturile sale. Ii doresc mult succes pe plan personal si profesional.


  (20 aprilie 2012, Los Angeles)

  Ana Condrea – soprana, regizor


  Un tanar valoros, cu perspective uriase. Dragos va reusi prin faptul ca se inconjoara de oameni cu experienta, adevarate valori artistice si nu numai, de la care asimileaza cu o sete de nestapanit, lucruri deosebit de pretioase. Merita toata atentia si sustinerea din partea celor care ii pot deschide drumul in viitor.


  (18 ianuarie 2013, ora 22 si 12 minute, Romania)

  Mihai Traistariu – cantaret


  Dragos Popa este un copil multi-talent care are un mere pontential, insa traieste intr-o lume mult prea cruda. Sincer spun ca este o onoare sa il cunosc. Il apreciez foarte mult si ii doresc success in proiectele sale, precum si in cariera artistica. Este genial!


  (8 februrie 2011, ora 21 si 39 de minute, Romania)

  Eva Kiss – cantareata


  Sincere felicitari pentru asa realizari la o varsta atat de frageda. De asemenea aveti o voce atat de patrunzatoare si calitativa, va doresc mult succes in continuare in tot ceea ce va propuneti!


  (20 martie 2012, ora 20 si 19 minute, Amsterdam)


  Oleg Bezinskikh – contratenor


  Nu l-am cunoscut personal pe Dragos, insa am citit despre el si despre realizarile sale. Este o persoana minunata. Ii doresc mult succes in tot ceea ce isi propune sa faca si peste timp vom auzi numai de bine.


  (17 martie 2012, ora 20 si 20 de minute, Sain Petersburg)

  Carmen Moruz – actrita


  Este un copil minunat, un baiat cum rar intalnesti. Este impresionant cand vezi pe cineva atat de tanar cu asa idei frumoase, pentru ca in ziua de astazi rar mai intalnesti oameni interesati de cultura. Este o mare bucurie si onoare sa il avem elev la Scoala Populara de Arte. Sincer daca as putea, l-as adopta. Ii doresc numai bine si multe reusite in viata.


  (10 aprilie 2011, ora 13 si 35 de minute, Romania)

  Doina Ghitescu – actrita


  Un minunat tanar artist, caruia ii doresc mult succes in evolutia sa. Este minunat ca sties a se gandeasca la sertarasul acela discret al sufletului prin care ne intindem bratele si inimile intr-o prietenie si intr-o relatie calda, o vibratie armonioasa pentru mai bine, pentru pacea planetei.


  (16 decembrie 2011, ora 13 si 20 de minute, Romania)

  Carmen Serban – cantareata


  Sincere Felicitari din partea mea pentru functia pe care o detineti inca de la o asa varsta frageda, as putea spune. Meritati si trebuie sa fiti promovat datorita talentului si implicarii in acest domeniu. Va urez mult succes in toate activitatile!


  (02 ianuarie 2012, ora 21 si 18 minute, Romania)


  Costel Busuioc – tenor


  Ma bucur foarte mult sa te cunosc. Sa ai mult curaj, fi fara frica si bafta in cariera ta!


  (16 iunie 2012, ora 21 si 32 de minute, Romania)

  Manuela Golescu – actrita


  Am bucuria de a il cunoste pe Dragos. Dumnezeu sa-l binecuvanteze si sa ii dea putere pentru indeplinirea lucrurilor bune pe care doreste sa le faca.


  (7 ianuarie 2012, ora 17 si 40 de minute, Romania)

  Mihai Margineanu – solist vocal


  Sunt onorat sa il cunosc. Il felicit pentru realizarea Festivalului “Ecoul Pietrei Craiului” si ii doresc multa bafta in continuare.


  (4 aprilie 2012, ora 19 si 25 de minute, Romania)

  Jose Domingues


  Se intampla ceva in Romania: Dragos Popa! Efortul si munca sa, sunt recunoscute. El este acum un membru important pentru cultura europeana. Sunt bucuros sa vad ca face o treaba minunata pentru comunitate. Este o persoana care nu doar vorbeste, ci face!


  (18 martie 2012, Portugalia)

  Venceslava Mendulova – actress


  Daca ar fi sa am un vis, acela ar fi sa nu te pierd! Tu nu esti doar un om oarecare, tu esti un prieten minunat, un superstar cu o voce de inger. Tu poti face vericita orice persoana in orice fel. Iti doresc mult noroc. Nu uita ca noi toti credem in tine si niciodata sa nu te intorci din drum atunci cand vrei sa iti realizezi visurile.


  (29 septembrie 2012, Bulgary)

  Justin Whyte


  Ce pot sa spun despre Dragos? Este un baiat minunat care mereu a acordat o mare parte din timpul sau pentru a ii ajuta pe ceilalti. El este intradevar o persoana fantastica!


  (3 octombrie 2012, California)

  Mihai Vanica – compozitor, violonist


  La randul meu vreau sa ii multumesc din tot sufletul pentru ceea ce a realizat si pentru curajul sau cu care se zbate pentru a devolta cultura. Nu stiu cum ii vin ideile, insa ceea ce face este demn de apreciat.


  (10 aprilie 2011, ora 13 si 22 de minute, Romania)

  Rixt Sierksma – fotograf, sctiitoare


  Dragos este extraordinar! Se afla undeva acolo, adanc in inima mea si atat timp cat voi putea, o sa fiu mereu langa el. Atunci cand il aud cantand imi transmite o multime de sentimente, are o voce atat de frumoasa si frageda.


  (24 martie 2012, ora 23 si 40 de minute, Portugalia)

  Dalriada K. – designer


  In totdeauna a fost ocupat cu organizarea lucrurilor frumoase si a dedicat majoritatea timpului sau pentru a ii ajuta pe ceilalti. Dragos imi este prieten extraordinar de bun, mi-a demonstrat acest lucru! Ii privesc acum fotografiile si imi dau seama ca am urmarit intreaga sa evolutie de mic copil, iar acel copil minunat a devenit astazi un adevarat barbat.


  (6 ianuarie 2013, ora 3 si 12 minute, Belgia)
 • Andrew Davis – CEO & Entrepreneur


  Dragos, admir cu adevarat cat de departe ai reusit sa ajungi si tot ceea ce ai realizat. Eu cred ca esti un model entru ceilalti si cred ca ai reusit sa contribui foarte mult la imbogatirea culturii din Romania si a tinerelor talente. Eu te voi sprijini mereu!


  (9 octombrie 2012, ora 2 si 5 de minute)

 • George Nicolescu – interpret vocal

  Imi pare bine ca suntem prieteni si ca am avut ocazia sa te ascult cantand. Iti doresc mult succes in cariera ta, iar pentru asta te indrum sa asculti muzica si sa canti tot timpul!


  (24 martie 2013, ora 21 si 10 minute, Romania)

  Walter Dionisie – compozitor


  Ai ajuns departe datorita meritelor tale! Esti un om educat, moral, modest, dar si intreprinzator, corect si impartial. Ai si har artistic, muzical si experienta scenei, adica toate atributele intrunite pentru a fi langa noi! Iti multumim!


  (28 iulie 2014, ora 14 si 45 de minute, Romania)